Deymann Tankrode Benelux Logistics BV

Uw partner voor transport per binnentankschip

Deymann Tankrode Benelux Logistics BV is een groeiend binnenvaartbedrijf dat is gevestigd in Rotterdam, Nederland, en onderdeel is van de Deymann-groep.

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het transport van alle soorten plantenoliën, tropische oliën en vetten voor de levensmiddelenbranche alsmede vloeibare grondstoffen voor de biochemische industrie. Ook plantenoliën voor de technische industrie zoals gebruikte spijsoliën, gemengde vetzuren en dierlijke vetten kunnen wij in onze speciaal geprepareerde binnenschepen vervoeren.

Met onze eigen vloot binnenschepen vervoeren wij uw oliën en vetten over alle waterwegen van het stroomgebied van de Rijn en de zijrivieren daarvan alsmede het Noord-Westduitse kanalenstelsel. Onze dubbelwandige vloot met verwarmbare ladingtanks bestaat uit schepen met een draagvermogen van 1.000 tot 2.000 ton.

Alle schepen opereren onder het kwaliteitsmanagement van de Deymann-rederij en voldoen aan alle kwaliteitseisen van GMP, HACCP en de ISO-normen. Aan uw individuele wensen, bijv. koosjer en halal, kunnen wij eveneens tegemoetkomen. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten ook met schaalbare logistieke concepten bij spotdeals, contractzaken en time charter business.